kajzo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potrebuje Slovensko domobranu?

Slovensko skôr potrebuje, aby sa „politici“ typu Jána Slotu stiahli do ústrania a tam si užívali svoje nehoráznym spôsobom získané desiatky (stovky) miliónov a nemiešali sa do verejného života.
Jeden z najdôveryhodnejších slovenských politikov včera povedal, že naša krajina potrebuje domobranu, lebo on sa cíti vážne ohrozený zo strany Maďarov. Povedal to, je to zaznamenané. Má však nejaké analýzy, rozpočty, sociologické, či vojenské prieskumy, spočítané dopady, výhody, nevýhody, alebo aspoň nejako inak podložené dôvody k tomu, že tu naozaj potrebujeme domobranu? Alebo že cez mosty ponad Ipeľ budú jazdiť transportéry namiesto áut? Pochybujem o tom.

Napriek tomu sa vôbec nehanbí v jednom kuse púšťať do sveta tie svoje nezmysly. Ukážte mi nejaký konštruktívny návrh od Jána Slotu, ktorý bol realizovaný. Ako som sa dočítal, nepôsobí ani v nijakej verejnej funkcii, kde by mal nejakú priamu zodpovednosť. Je to obludné, strašné a hlavne vysoko nebezpečné. Ďalší blog by sa dal napísať o jeho dochádzke a podpisovaní sa v práci. Bohužiaľ to však vyzerá tak, že má do dôchodku o poslaneckú imunitu vystarané, lebo Slováčikovia ho určite budú voliť naďalej. Nerozumiem tomu, asi majú podobné myslenie ako on.

Nechcem nejako veľmi kritizovať médiá, určite si robia svoju robotu lepšie, ako naši politici, ale keby nedávali úletom Jána Slotu  a iných zvolených majstrov slova taký veľký priestor, možno by zďaleka neboli tam, kde sú.  Aj včera a dnes išla správa o potrebe domobrany medzi prvými. Viem, že nie je možné, aby médiá ignorovali takýchto ľudí, prinášajú im potrebné „oživenie“ a tým aj divákov a čitateľov. Navzájom sa teda potrebujú. Záleží potom už len na inteligencii televíznych divákov a čitateľov, aký názor si na to vytvoria.


Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. ad media
    koho chleba jes, toho piesen spievaj,
    alebo davaj citatelovi to, po com lacnie (od slova hlad), aby zarobili.
    co tam po urovni krajiny. peniaze hybu svetom a tak treba zarobit na prvoplanovych senzaciach, media zbulvarovatievaju. kazde jedno. aj to, ktore sa na pociatku od bulvaru chcelo co najviac lisit, aj to do bulvaru sklzne, ked si uvedomi, ze ludia uprednostnuju platby za senzacie, nez seriozne spravy.
    publikované: 19.09.2008 13:19:40 | autor: lupa (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014