kajzo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pozor na autá, ktoré rozvážajú pizzu

Jazdia rýchlo a riskujú, ako sa len dá, za každých okolností.
V mojom prípade nejde o prvú negatívnu skúsenosť s vozidlami, čo majú na svojich kapotách logá pizzérií. A určite nie som sám. Či už ako vodič, alebo ako chodec som sa už niekoľkokrát „konfrontoval“ so snahou doviezť taliansku špecialitu na miesto určenia čo najrýchlejšie. Je jedno, že na ceste sú aj nejakí ďalší vodiči a možno aj takí, ktorí nemajú až toľko skúseností, prípadne dostali vodičský preukaz len nedávno. Nevadí, pizza má prednosť.

Auto, ktoré rozváža taliansku kuchyňu sa potom musí čo najrýchlejšie dostať späť, aby mohlo zobrať ďalší náklad a odviezť ho na miesto určenia. Majú toho veľa, určite nestíhajú a tá premávka na cestách... Aby sa potom človek neponáhľal.

Píšem to preto, že dnes napoludnie, keby som bol trochu viac zamyslený, tak som mohol skončiť na kapote auta z pizzou. Jeho vodič nemienil ani trochu pribrzdiť, nuž som musel ustúpiť ja, chodec. Už len toľko som chcel, že ak máte podobnú skúsenosť, tak sa pri pohľade na auto s pizzou rýchlo snažte dostať od neho čo najďalej.


Kultúra a spoločnosť | stály odkaz

Komentáre

  1. Kajzo
    .. máš 100 % pravdu. Mne veľmi blízky človek rozváža pizzu. Na červenej fábii behá - to aby ste sa jej vyhli, keď ju uvidíte. Dennodenne mu telefonujem až neblbne, ale on si nedá povedať, drsňák jeden..
    .. aj dnes ráno fičal na niečom červenom, ale ja som naňho ani nepozrela. Radšej. Lebo by ma šľak z neho trafil. Už som mu ale odpustila, lebo ja som taký mäkkýš, ale len naňho..
    publikované: 13.09.2008 16:02:00 | autor: Dunculina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014